Karrierközpont
Slider

Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda rovat

Irodalmi Klub

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki szívesen olvasna, beszélgetne, egy kötetlen irodalmi klub résztvevőjeként velünk, megosztva társaival gondolatait, véleményét. Tovább ›»

Az egyetemi sport mindenkié – az ELTE és a BEAC parasport fejlesztései

Egy éve vette kezdetét az a széleskörű összefogás, ami az ELTE fogyatékossággal élő hallgatóinak sportolási lehetőségeit fejleszti, segíti az egyetemen. Az ELTE Szolgáltató Központon belül működő Fogyatékosügyi Központ, az ELTE Sportiroda és a BEAC közreműködésének köszönhetően kiemelt szerepet kapott a parasport az egyetem életében. A szereplők igyekeznek valamennyi hallgató számára, így a fogyatékossággal élőknek is sportolási lehetőségeket nyújtani. Tovább ›»

Route4U – a megbízható útitárs

Egy nagyszerű, új lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, mely elsősorban a mozgássérült hallgatók és az őket segítők életét könnyítheti meg, de bárki, aki érdeklődik az akadálymentes közlekedés lehetőségei iránt, hasznos információkat találhat a Route4U legújabb termékében. Tovább ›»

Nyílt napot szervez a Fogyatékosügyi Központ

A tavalyi évhez hasonlóan idén is szervez nyílt napot az ELTE Fogyatékosügyi Központja. Az esemény célja a sajátos nevelési igényű középiskolás diákok és szüleik megfelelő tájékoztatása. Szeretettel várják az ELTE-re jelentkezni szándékozó középiskolai SNI tanulókat, szüleiket és tanáraikat. Tovább ›»

Speciális karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései (Speciális karriermenedzsment I.)

A Fogyatékosügyi Központ, a PPK és a Szolgáltató Központ együttműködésének köszönhetően Speciális Karriermenedzsment kurzussal bővült repertoárunk. A kurzusra kizárólag speciális szükségletű, fogyatékossággal élő hallgatók jelentkezhetnek, akik előzetesen regisztráltak a kari fogyatékosügyi koordinátoruknál. Fő célkitűzésünk, hogy azoknak is segítséget nyújtsunk karrierjük tervezéshez és a jövőbeni munkavállaláshoz, akik speciális helyzetük miatt különleges szükségletekkel rendelkeznek. Tovább ›»
1 2