Karrierközpont

Alumni rovat

A BIG DATA a tudományokban

2017. február 23-án a Bolyai Szakkollégium „Csütörtök Este” című rendezvénysorozatának következő vendége Csabai István, az ELTE TTK Komplex Rendszerek Fizikája Tanszékének egyetemi tanára lesz, aki A Big Bang-től a Bitcoinig: Big Data a tudományokban címmel tart előadást. Tovább ›»

TáTK szakági rendezvény – az Alumni születése

2017. február 9-én első alkalommal tartotta meg hagyományteremtő alumni találkozóját az ELTE TáTK Kulturális Antropológia Tanszék, az ELTE Alumni Központ támogatásával. Az eseményre a MÜSZI-ben került sor, amely megalapozta az egybegyűlt, közel félszáz érdeklődő közvetlen, oldott hangulatát. Tovább ›»

Őszintén a házasságról – Páratlan beszélgetés közismert párokkal

Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével. Tovább ›»

A BERUGOSZ FC NYERTE AZ ALUMNI KUPÁT

2016-ra immár hagyománnyá vált, hogy az ELTE volt hallgatói visszatérnek egyetemük sporttelepére: december 16-án idén már 7. alkalommal mérték össze futballtudásukat egy karácsony előtti, baráti hangulatú tornán. Az ELTE Alumni Szervezet, az ELTE Sportiroda és a BEAC által rendezett VII. Alumni Kupán 12 csapat több mint 100 játékosa csapott össze a bajnoki címért. A szervezők célja nem más, mint hogy összetartsák az ELTE volt hallgatóinak, sportolóinak közösségét. Tovább ›»
1 2 3 4 5 9