Karrierközpont

Alumni rovat

A BERUGOSZ FC NYERTE AZ ALUMNI KUPÁT

2016-ra immár hagyománnyá vált, hogy az ELTE volt hallgatói visszatérnek egyetemük sporttelepére: december 16-án idén már 7. alkalommal mérték össze futballtudásukat egy karácsony előtti, baráti hangulatú tornán. Az ELTE Alumni Szervezet, az ELTE Sportiroda és a BEAC által rendezett VII. Alumni Kupán 12 csapat több mint 100 játékosa csapott össze a bajnoki címért. A szervezők célja nem más, mint hogy összetartsák az ELTE volt hallgatóinak, sportolóinak közösségét. Tovább ›»

Alumni találkozót tartott a kémiai intézet

Az ELTE Kémiai Intézete 2016. december 16-án szakági alumni találkozót szervezett az ELTE Alumni Központ támogatásával. Az rendezvényre közel kétszázan regisztráltak az ELTE TTK-n végzett vegyészek, kémiatanárok, illetve a Kémia Doktori Iskolában PhD-oklevelet szerzett volt hallgatók. Tovább ›»

ELTE Alumni – Megéri!

Az alumni.elte.hu oldalon megújult a Lehetőségek, kedvezmények menüpont. Az új összeállítás átfogó képet ad arról, hogy az alumni kártyával elérhető kedvezményeken túl az ELTE és karai, szakkollégiumai illetve további alumni tagozatai milyen színes és változatos programokat kínálnak rendszeresen az érdeklődők számára. Tovább ›»

Kolonits Klára és barátai jubileumi koncert az ÁJK-n

Az ELTE Alumni Szervezet és a Belcanto Operabarátok Magyarországi Társasága 2015. november 28-án Operaestet rendez “Kolonits Klára és barátai” címmel, a művésznő pályafutásának 20. jubileuma alkalmából. A rendezvény 19 órakor veszi kezdetét az ELTE Aula Magnában (1053, Budapest, Egyetem tér 1-3. I. emelet). Tovább ›»
1 2 3 4 5 8