fbpx
Karrierközpont
Slider

Alumni rovat

Ízelítő az egyetemi alumni élet eseményeiről.
Valamennyi hír és rendezvény megtalálható az ELTE Alumni Központ honlapján és Facebook-oldalán.

Az ELTE Sikerek következő előadója: Lackfi János

Hírneves, ELTE falai közül kikerült alumnusok beszélnek munkájukról, sikereikről és ELTE-s kötődéseikről azon az előadássorozaton, amelyet „ELTE Sikerek” címmel rendez az ELTE Alumni Központ: a sorozat következő előadója Lackfi János lesz. További információk: https://www.elte.hu/alumni/eltesikerek/lackfijanos Tovább ›»

ELTE Múltidéző, Generációk – emlékek

Új sorozatot indít az ELTE Alumni Központ „ELTE Múltidéző, Generációk – emlékek” címmel. A korosztályos moderált pódiumbeszélgetés-sorozatban az egyetem neves alumnusai vesznek részt. Miről szól? Magunkról – nekünk. Az első pódiumbeszélgetést Kelevéz Ágnes, az ELTE Alumni Alapítvány kurátora és ötletindító fogja moderálni. A pódiumon ezúttal Hudecz Ferenc, Bán Zsófia, Mérő László, Csáki Judit, Kukorelli István fognak szerepelni. Tovább ›»

Az Egyetem megnyitja kapuit: Ásványtár DECEMBER 6.

Az Alumni Központ tavasszal indult új sorozata keretében az érdeklődők az Egyetem nagy múltra visszanéző épületeinek, helyszíneinek történetét és rejtett kincseit ismerhetik meg. Az Egyetem megnyitja kapuit az őszi félévben is folytatódik: a szeptember 21-i Ásványtár látogatásra a helyek már beteltek, de a nagy sikerre való tekintettel további alkalmakat fogunk meghirdetni, amire már most várunk előjelentkezéseket. Tovább ›»
1 2 3 4 5 11