Karrierközpont

Alumni rovat

Ízelítő az Egyetemi alumni élet eseményeiről. Valamennyi hír és rendezvény az ELTE Alumni Központ web és facebook oldalán!

Nemzetek Estjei: Kína

Az ELTE Alumni Központ új kulturális sorozata keretében a világra nyitott, érdeklődő ELTE Diplomások újabb oldalról ismerhetik meg az Egyetem sokszínűségét. A Nemzetek estjei programsorozat keretében történelmi, művészeti és utazási beszámolókkal, valamint színes kulturális kavalkáddal várjuk az érdeklődő alumnusokat. Tovább ›»

ELTE Sikerek: Nagy Tímea

Hírneves, ELTE falai közül kikerült alumnusok beszélnek munkájukról, sikereikről és ELTE-s kötődéseikről azon az előadássorozaton, amelyet „ELTE Sikerek” címmel az ELTE Alumni Központ: a sorozat következő előadója Nagy Tímea lesz. Tovább ›»

ELTE Sikerek: Persányi Miklós

Hírneves, ELTE falai közül kikerült alumnusok beszélnek munkájukról, sikereikről és ELTE-s kötődéseikről az Alumni Központ által szervezett ELTE Sikerek előadássorozaton. A sorozat következő előadója Persányi Miklós, az Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója lesz. Tovább ›»

Az Egyetem megnyitja kapuit: Látogatás a Füvészkertbe

Az ELTE Alumni Központ újabb sorozatot indított útjára „Az Egyetem megnyitja kapuit” címmel, melynek keretében az érdeklődők az Egyetem nagy múltra visszanéző épületeinek, helyszíneinek történetét és rejtett kincseit ismerhetik meg. Következő alkalommal – június 25-én vasárnap délelőtt – a Füvészkertbe látogatunk. Tovább ›»

Gráfok, hálózatok, „heuréka-pillanatok”

„ELTE Sikerek” címmel indított új sorozatot az ELTE Alumni Központja: az előadásokon híres alumnusok beszélnek munkájukról, sikereikről és ELTE-s kötődéseikről. A sorozat nyitóelőadását Lovász László Széchenyi- és Bolyai-nagydíjas matematikus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke tartotta 2017. május 17-én az Aula Magnában. Tovább ›»
1 2 3 4 9