Karrierközpont

Alumni rovat

Az Egyetem megnyitja kapuit: Látogatás a Füvészkertbe

Az ELTE Alumni Központ újabb sorozatot indított útjára „Az Egyetem megnyitja kapuit” címmel, melynek keretében az érdeklődők az Egyetem nagy múltra visszanéző épületeinek, helyszíneinek történetét és rejtett kincseit ismerhetik meg. Következő alkalommal – június 25-én vasárnap délelőtt – a Füvészkertbe látogatunk. Tovább ›»

Gráfok, hálózatok, „heuréka-pillanatok”

„ELTE Sikerek” címmel indított új sorozatot az ELTE Alumni Központja: az előadásokon híres alumnusok beszélnek munkájukról, sikereikről és ELTE-s kötődéseikről. A sorozat nyitóelőadását Lovász László Széchenyi- és Bolyai-nagydíjas matematikus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke tartotta 2017. május 17-én az Aula Magnában. Tovább ›»

Az Egyetem megnyitja kapuit

Az ELTE Alumni Központ újabb sorozatot indít útjára az „Egyetem megnyitja kapuit” címmel. A szervezett látogatások keretén belül az ELTE gyönyörű, nagy múltra visszanéző épületeinek, helyszíneinek történetét és rejtett kincseit ismerhetjük meg. Tovább ›»

Jubileumi Operaest

Az ELTE Alumni Központ társszervezésében idén is megrendezésre kerül az évek óta teltházas komolyzenei est, melynek apropója 2017-ben Kertesi Ingrid operaénekesnő jubileuma. Az április 29-én, 19 órai kezdettel az impozáns Aula Magnában megrendezendő eseményen többek között Purcell, Mozart, Donizetti és Satie művei is felcsendülnek olyan művészek előadásában, mint Halmai Katalin, Clementis Tamás vagy Megyesi Schwartz Lúcia. Az est méltó helyszínét az ELTE Alumni Központ biztosítja. Tovább ›»

HD minőségű önbizalom: önáltatás vagy valóság?

Önbizalom. Vágyunk rá, de félünk is tőle! Misztikus is a téma, de máskor már elcsépelt, mégis vonz bennünket, hátha végre kiderül a titok, amiről sejtjük, hogy nincs, de olyan jó lenne mégis megtalálni. Vagy így, vagy úgy, időnként mindenki beszél róla, a szájunkra vesszük, aztán unjuk, hogy már megint ide lyukadtunk ki. Vége lesz ennek? Vége lehet? Tovább ›»
1 2 3 4 9