fbpx
Karrierközpont
Slider

Alumni Magazin rovat

ELTE Alumni – Megéri!

Az alumni.elte.hu oldalon megújult a Lehetőségek, kedvezmények menüpont. Az új összeállítás átfogó képet ad arról, hogy az alumni kártyával elérhető kedvezményeken túl az ELTE és karai, szakkollégiumai illetve további alumni tagozatai milyen színes és változatos programokat kínálnak rendszeresen az érdeklődők számára. Tovább ›»

Kolonits Klára és barátai jubileumi koncert az ÁJK-n

Az ELTE Alumni Szervezet és a Belcanto Operabarátok Magyarországi Társasága 2015. november 28-án Operaestet rendez “Kolonits Klára és barátai” címmel, a művésznő pályafutásának 20. jubileuma alkalmából. A rendezvény 19 órakor veszi kezdetét az ELTE Aula Magnában (1053, Budapest, Egyetem tér 1-3. I. emelet). Tovább ›»

ELTE Alumni Operaest

Az ELTE Alumni Szervezet 2015. november 28-án Operaestet rendez “Kolonits Klára és barátai” címmel, mellyel a művésznő pályafutásának 20. jubileumát ünnepli. A rendezvény 19 órakor veszi kezdetét az ELTE Aula Magnában (1053, Budapest, Egyetem tér 1-3. I. emelet). Tovább ›»

Sikerrel zárult az Alumni Alapítvány adománygyűjtése

Március 10-én zárult le az ELTE Alumni Alapítvány adománygyűjtő kampánya. A decemberi Alumni Focikupa nevezési díjaiból, az idei Alumni Est támogatói jegybevételeiből, valamint magánbefizetőknek köszönhetően összesen 242 520 Ft támogatás érkezett Tóth Edina, Morvay Gergely, Moór István és Dudlák Tamás részére. Tovább ›»

Az ELTE Alumni Szervezet és az ELTE Alumni Alapítvány idén február 13-án rendezte meg szokásos jótékonysági rendezvényét, az Alumni Estet

Az eseményen Beliczai Balázs humorista, Kőhalmi Ferenc bűvész és a FélDecibel együttes szórakoztatta a résztvevőket, akik emellett felmérhették ELTE-s tudásukat is egy történelmi, tudományos és közéleti kérdésekből álló kvízen, amelyet Czeti István kvízmester, az ELTE BTK történelem-klasszika-filológia hallgatója vezetett. A kvízt az ELTE Alumni Alapítvány ösztöndíjasainak asztala nyerte. Tovább ›»
1 2 3 4