Karrierközpont
Slider

Alumni Magazin rovat

“ELTE SIKEREK”: BOJÁR GÁBOR

Az ELTE falai közül kikerült, ismert személyek beszélnek munkájukról, sikereikről és ELTE-s kötődésükről azon az előadássorozaton, amelyet "ELTE Sikerek” címmel rendez az ELTE Alumni Központ. A sorozat következő előadója Bojár Gábor, a Graphisoft CAD-szoftverfejlesztő cég és a budapesti Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója. Tovább ›»

ELTE Alumni – Megéri!

Az alumni.elte.hu oldalon megújult a Lehetőségek, kedvezmények menüpont. Az új összeállítás átfogó képet ad arról, hogy az alumni kártyával elérhető kedvezményeken túl az ELTE és karai, szakkollégiumai illetve további alumni tagozatai milyen színes és változatos programokat kínálnak rendszeresen az érdeklődők számára. Tovább ›»

Kolonits Klára és barátai jubileumi koncert az ÁJK-n

Az ELTE Alumni Szervezet és a Belcanto Operabarátok Magyarországi Társasága 2015. november 28-án Operaestet rendez “Kolonits Klára és barátai” címmel, a művésznő pályafutásának 20. jubileuma alkalmából. A rendezvény 19 órakor veszi kezdetét az ELTE Aula Magnában (1053, Budapest, Egyetem tér 1-3. I. emelet). Tovább ›»

ELTE Alumni Operaest

Az ELTE Alumni Szervezet 2015. november 28-án Operaestet rendez “Kolonits Klára és barátai” címmel, mellyel a művésznő pályafutásának 20. jubileumát ünnepli. A rendezvény 19 órakor veszi kezdetét az ELTE Aula Magnában (1053, Budapest, Egyetem tér 1-3. I. emelet). Tovább ›»
1 2 3