fbpx
Karrierközpont
Slider

Ismerje meg a Szóvivő- és sajtóreferens-képzés oktatóit!

Az alábbiakban oktatóink szakmai előmeneteléről olvashatnak, valamint arról, miért érdemes tőlük tanulni!

 

Szabó Patrícia

Kamaszkorom vége felé azt éreztem: nekem beszélnem kell, írnom, hogy amit mondok, valahogy eljusson az emberekhez. Csak a vágyam volt erős, nem tudtam, ennek mi az útja-módja. Így gyakorlatilag még alig felnőtt fejjel bekerültem a Magyar Újságírók Országos Szövetségének Bálint György újságíró iskolájába. Tévés és rádiós specializációra jártam, de egy vágyam volt: a Nők lapjához eljutni valahogy. Így ott lettem gyakornok és 7 éven át újságíró, később szerkesztő. Ezután jöttek a főszerkesztőként töltött évek: Joy, Wellness, Maxima, Nők lapja Esküvő, Cosmopolitan, cosmo.hu.
Alapítóként indítottam el a Best magazint, a Nők lapja Café női portált. A Nesze!szer blogot immáron több mint 7 éve viszem, cégek pr-jével foglalkozom, rendezvényeken vezetek műsort, Kikától a Yamunáig, kommunikálom azt, amit fontos átadni. 
Vallom, nem attól lesz valaki rátermett szakember, mert nagyon sok iskolát  végzett, hanem attól, hogy bármit is kérdezzenek tőle, ő azt mondja el, amit szeretne. 

 

 

Kövesdi Anna

Milyen egy szálloda és élményfürdő PR-osaként tölteni a mindennapjait? Sportolókkal és ismert emberekkel napi kapcsolatban lenni? Esetleg Rubint Réka brand managereként dolgozni? Vagy box gálákat és azok kommunikációját szervezni? Milyen az élet egy klasszikus PR ügynökségnél?

Válságkommunikáció, sajtórendezvény szervezés, ügyfélkezelés?

Mindezekre a kérdésekre és a sajtókommunikáció alapjaira is választ kaphat tőlem, a Mayweather-Miller Communications vezető tanácsadójától.

 

 

 

 

 

Reiber Gabriella

reiber_gabriella-0-666x999

Szívügyem az ELTE és szívügyem a sajtókommunikáció. E két szívügy összekötése vezérelt, amikor 8 évvel ezelőtt először útjára indítottuk a Szóvivő- sajtóreferens-képzést, amelyet kifejezetten piaci igényeknek megfelelő, rövid, gyakorlati képzésnek szántunk, és amelyről azóta számos kitűnő kommunikációs szakember nőtte ki magát.

Az ELTE Bölcsészkarán végeztem, majd először újságíróként a Sanoma Budapest és az Axel Springer kiadóknál, aztán a szakma másik oldalára átállva pr és kommunikációs szakemberként az Oktatási és Kulturális Minisztériumban, és egy felsőoktatási esélyegyenlőségi mentorprogramban szereztem hasznos és továbbvihető tapasztalatokat. Amikor – immár munkatársként – visszatértem Alma Materembe, a frissen indult ELTE Karrierközpont külső-belső kommunikációján, illetve az ELTE állásbörzék, az egyetem 375. jubileumi éve, az ELTE kutatóegyetemi cím és számos kari és összegyetemi projekt sajtókommunikációján dolgoztam. 2014-től az ELTE Szolgáltató Központ képzési vezetőjeként a karriertervezést segítő tréningeken, tanfolyamokon, tanácsadáson és az érettségi előkészítőkön dolgozó csapat munkáját koordináltam.
Jelenleg az ELTE belső kommunikációs vezetője vagyok.

Ezt olvastad már?

Üdv újra itt!

Üdv újra a „pihenés” heteiben! Nincs sok órád, és szeretnéd valami hasznossal tölteni az idődet? Böngészd végig a Karrierközpont oldalát és kösd össze a kellemeset a hasznossal! Tovább ›»