Karrierközpont

Ismerje meg a Szóvivő- és sajtóreferens-képzés oktatóit!

Az alábbiakban oktatóink szakmai előmeneteléről olvashatnak, valamint arról, miért érdemes tőlük tanulni!

dr. Jegyes-Tóth Krisztina

jtk_elte_kisebb

Több mint két évtizeden át dolgoztam a médiában, az országos közszolgálati televíziócsatornák valamennyi prémium politikai és közéleti műsorában (Az ESTE, Ma Reggel, Közbeszéd, A Lényeg, Heti Hírmondó, stb.) műsorvezetőként. 2015-16-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kommunikációs igazgatója és szóvivője voltam, később a rektor mellett kommunikációs tanácsadóként tevékenykedtem. Jogászi és tanítói végzettséggel is rendelkezem, évek óta gyakorlatorientált médiatréningeket tartok az állami szférában dolgozó felső- és középvezetőknek az MTVA és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem által szervezett képzési rendszeren belül. Örömmel vállaltam az oktatói feladatokat az ELTE Karrierközpontja által szervezett Szóvivő- és sajtóreferens-képzésben, hiszen nemcsak szóvivőként, hanem a mikrofon másik végén ülő televíziós riporterként, műsorvezetőként is átadhatom tapasztalataimat a képzésben résztvevőknek.

 

 

 

Kövesdi Anna

IMG_0487

Milyen egy szálloda és élményfürdő PR-osaként tölteni a mindennapjait? Sportolókkal és ismert emberekkel napi kapcsolatban lenni? Esetleg Rubint Réka brand managereként dolgozni? Vagy box gálákat és azok kommunikációját szervezni? Milyen az élet egy klasszikus PR ügynökségnél?

Válságkommunikáció, sajtórendezvény szervezés, ügyfélkezelés?

Mindezekre a kérdésekre és a sajtókommunikáció alapjaira is választ kaphat tőlem, a Mayweather-Miller Communications vezető tanácsadójától.

 

 

 

 

Reiber Gabriella

reiber_gabriella-0-666x999

Szívügyem az ELTE és szívügyem a sajtókommunikáció. E két szívügy összekötése vezérelt, amikor 8 évvel ezelőtt először útjára indítottuk a Szóvivő- sajtóreferens-képzést, amelyet kifejezetten piaci igényeknek megfelelő, rövid, gyakorlati képzésnek szántunk, és amelyről azóta számos kitűnő kommunikációs szakember nőtte ki magát.

Az ELTE Bölcsészkarán végeztem, majd először újságíróként a Sanoma Budapest és az Axel Springer kiadóknál, aztán a szakma másik oldalára átállva pr és kommunikációs szakemberként az Oktatási és Kulturális Minisztériumban, és egy felsőoktatási esélyegyenlőségi mentorprogramban szereztem hasznos és továbbvihető tapasztalatokat. Amikor – immár munkatársként – visszatértem Alma Materembe, a frissen indult ELTE Karrierközpont külső-belső kommunikációján, illetve az ELTE állásbörzék, az egyetem 375. jubileumi éve, az ELTE kutatóegyetemi cím és számos kari és összegyetemi projekt sajtókommunikációján dolgoztam. 2014-től az ELTE Szolgáltató Központ képzési vezetőjeként a karriertervezést segítő tréningeken, tanfolyamokon, tanácsadáson és az érettségi előkészítőkön dolgozó csapat munkáját koordináltam.

Most éppen babázok, de az oktatás, a Szóvivő- és sajtóreferens-képzés most is az életem része, és büszke vagyok rá, hogy ismét kitűnő vendégelőadókkal, a kommunikációs szakma kiemelkedő személyiségeivel dolgozhatok együtt.

 

Ezt olvastad már?

Üdv újra itt!

Üdv újra a „pihenés” heteiben! Nincs sok órád, és szeretnéd valami hasznossal tölteni az idődet? Böngészd végig a Karrierközpont oldalát és kösd össze a kellemeset a hasznossal! Tovább ›»