Karrierközpont

Nevezz Te is csapatoddal az ELTE Alumni Kupára!

Az ELTE Alumni Alapítvány és a BEAC várja a csapatok nevezését az idén 6. alkalommal megrendezésre kerülő ELTE Alumni kispályás labdarúgó kupára, melyet 2015. december 18-án tartanak majd.

A torna fővédnöke: Dr. Mezey Barna, az ELTE rektora

 

Tervezett időpont:

2015. december 18. 17:00 órától

 

Helyszín:

ELTE Bogdánfy úti sporttelep, sátorral fedett műfüves pályái

1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/A

 

Díjazás:

·        1-3 helyezett kupa

·        1-3 helyezett pezsgő

·        minden csapat: oklevél

·        legjobb kapus

·        gólkirály

 

Nevezési díj: 5000 Ft, amelyet az ELTE Alumni Alapítvány tehetséges ELTE-s hallgatók tanulmányainak támogatására fordít.

Az első 12 csapat nevezését tudjuk elfogadni.

Nevezés, lebonyolítás

A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhat. A csapatok 5+1-es felállásban játszanak. A nevezett csapatokat csoportokba osztjuk, a sorsolást a tornát megelőző héten minden csapat részére kiküldjük. A mérkőzéseket a BLSZ hivatalos játékvezetői vezetik. A mérkőzés két pályán, párhuzamosan zajlanak.  A csoportok első két helyezettje az egyenes kieséses szakaszba kvalifikálja magát. Az egyenes kiesés szakaszban a csoportmérkőzések során első helyezett csapatok a másik csoport második helyezettjével játszanak, ezt követően a vesztesek a harmadik helyért mérkőznek meg egymással, majd a győztesek vívják a döntőt.

Jelentkezés:

Nevezés a nevezési lap kitöltésével és a szervezes@beac.elte.hu címre elküldve érvényes. A szervezők, az első 12 csapat nevezését tudják elfogadni!

Olvasd el a ELTE ALUMNI KUPA játékszabályát is!