Karrierközpont
Slider

Morgan Stanley Powershell és Python Tanfolyam

A Windows PowerShell a Microsoft rendszerek alapvető eszköze a rendszergazda feladatok automatizálására. A Windows kiszolgálók, az Active Directory, az Exchange levelezés vagy akár a SharePoint információkezelő rendszerek üzemeltetése ma már elképzelhetetlen alapos PowerShell ismeretek nélkül. De nincs ez másként a Microsoft felhő alapú rendszerénél, az Azure-nál sem. A Python egy könnyen tanulható, de hatékony programozási nyelv. Magasszintű adatstruktúrái, az objektum-orientáltság egyszerű megközelítése, elegáns szintaxisa, dinamikus típusossága és interpreteres mivolta ideális script-nyelvvé teszi. Kiválóan alkalmas gyors fejlesztői munkákra, nagyobb projektek összefogására.

Március – Május
BME IL108

Ezen a tanfolyamon a PowerShell és a Python alapjait lehet elsajátítani előadásokon és gyakorlati feladatok megoldása során.

A tanfolyam időbeosztása: A tanfolyam 8 x 1.5 órás előadásból és az előadásokhoz kapcsolódó otthon kidolgozandó feladatokból áll.

Kinek szól: Olyan programozási ismerettel rendelkező jelentkezőknek, akik érdeklődnek a Windows Rendszerek automatizációja, illetve egy könnyen tanulható programozási nyelv iránt.

Gyakornoki lehetőség: Akik jó megoldásokat küldenek a házi feladatokra, meghívást kaphatnak a Morgan Stanley gyakornoki programjára vonatkozó kiválasztási folyamatban való részvételre.

Időpont: Március 6-tól, kedd délután 16.00-17.30 között. A végleges időpontot a jelentkező diákokkal egyeztetjük.

A csoport létszáma maximum 16 fő, a részvétel ingyenes!

Jelenkezés: Március 5-ig a budapest-uni@morganstanley.com email címen, tárgysorban jelezd PowerShell/Python tanfolyam