fbpx
Karrierközpont
Slider

Mire vársz? − Kezdd el végre az életed!

Miért hezitálsz? Mire vársz még mindig évek óta? A legjobb alkalomra? A legjobb csillagállásra? A megfelelő személyre? „A ‛majd egy szép napon’ olyan betegség, amely miatt az álmaid veled együtt fognak a sírba szállni.” (Timothy Ferris)

Az időnk kegyetlenül telik, most ebben a pillanatban is, amikor ezeket a sorokat olvasod. Összesen élsz nagyjából  27375 napot, s mindig azzal hitegeted magad, majd jövőre, majd a következő születésnapodtól, majd ha ez vagy az bekövetkezik. „Kezd már el végre!” − mondtad magadnak sokszor sok térben és időben, de még mindig a rajtkövön várakozol.

A Hogyan tovább? előadássorozat VI. évadához érkezett. Visszatérő résztvevőink már megszokhatták, hogy állandó előadónk, Limpár Imre (https://www.facebook.com/limparimre) tanácsadó szakpszichológus a rá jellemző gyakorlatorientáltságot és praktikus szemléletet minden esetben biztosítja.

Ezúttal arra kértük, adja meg a kezdőlökést, mit is tehetünk magunkért egy egyszerű szeptemberi hétköznapon, hogy jobban kezünkbe vegyük a saját sorunk irányítását, és több kontrollunk legyen mindennapjaink mókuskereke felett.

Időpont: 2019. szeptember 17. (kedd) 18:00 
Helyszín: 1088 Budapest, Múzeum krt. 4. – Gólyavár – Mária Terézia terem

AZ ELŐADÁS INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.
EHHEZ NEM ELÉG A FACEBOOK-ESEMÉNY VISSZAIGAZOLÁSA. 

JELENTKEZÉSEKET KIZÁRÓLAG AZ ALÁBBI ADATLAP KITÖLTÉSÉVEL TUDUNK FOGADNI:

Mire vársz? − Kezdd el végre az életed! − Regisztráció

A csillagozott (*) mezők kitöltése kötelező.

Adatkezelési szabályzatunkat ITT találod.

Ekkor alapították az ELTE-t.