Karrierközpont

Minden hír

PÁZMÁNY-NAPI KVÍZJÁTÉK ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKKEL

Ismered egyetemünk történetét? Szeretnél többet megtudni az ELTE Egyetemi Könyvtárról és Levéltárról? Alig várod, hogy egy izgalmas kvízjáték keretében felmérhesd a tudásod? Nyerő típus és csapatjátékos is vagy egyszerre? Jelentkezz az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár egyetemtörténeti vetélkedőjére! Tovább ›»

IT Girls Networking Event

A Morgan Stanley hisz abban, hogy a különbözőségeinkkel együtt és nem azok ellenére alkotnak egy csapatot. Ennek szellemében hozták létre a Morgan Stanley ITGirls Network-öt, olyan tanulmányaikat folytató vagy éppen befejező lányok számára, akiket érdekel az IT és szeretnének érdekes szakmai és karrier témákról beszélgetni. Tovább ›»

Rekordlétszámú résztvevő a negyedik Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Sport Kupáján

Az ELTE sportpályáin közel 300 fő oktató és dolgozó vett részt, 17 felsőoktatási intézményből, karról a negyedik alkalommal az ELTE SPORT Kft. által április 22-én megrendezett Kupán. Idén már hat sportágban neveztek a csapatok és játékosok, a fővárosi intézmények mellett Győrből, Szombathelyről, Kecskemétről, Gödöllőröl, Egerből és Miskolcról. Tovább ›»

Az Egyetem megnyitja kapuit

Az ELTE Alumni Központ újabb sorozatot indít útjára az „Egyetem megnyitja kapuit” címmel. A szervezett látogatások keretén belül az ELTE gyönyörű, nagy múltra visszanéző épületeinek, helyszíneinek történetét és rejtett kincseit ismerhetjük meg. Tovább ›»

Route4U – a megbízható útitárs

Egy nagyszerű, új lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, mely elsősorban a mozgássérült hallgatók és az őket segítők életét könnyítheti meg, de bárki, aki érdeklődik az akadálymentes közlekedés lehetőségei iránt, hasznos információkat találhat a Route4U legújabb termékében. Tovább ›»

Jubileumi Operaest

Az ELTE Alumni Központ társszervezésében idén is megrendezésre kerül az évek óta teltházas komolyzenei est, melynek apropója 2017-ben Kertesi Ingrid operaénekesnő jubileuma. Az április 29-én, 19 órai kezdettel az impozáns Aula Magnában megrendezendő eseményen többek között Purcell, Mozart, Donizetti és Satie művei is felcsendülnek olyan művészek előadásában, mint Halmai Katalin, Clementis Tamás vagy Megyesi Schwartz Lúcia. Az est méltó helyszínét az ELTE Alumni Központ biztosítja. Tovább ›»
1 2 3 4 5 25