Karrierközpont

Minden hír

ELTE Sikerek: Nagy Tímea

Hírneves, ELTE falai közül kikerült alumnusok beszélnek munkájukról, sikereikről és ELTE-s kötődéseikről azon az előadássorozaton, amelyet „ELTE Sikerek” címmel az ELTE Alumni Központ: a sorozat következő előadója Nagy Tímea lesz. Tovább ›»

ITGirls Networking Event

A Morgan Stanley hisz abban, hogy a különbözőségeinkkel együtt és nem azok ellenére alkotunk egy csapatot. Ennek szellemében hoztuk létre a Morgan Stanley ITGirls Network-öt, olyan tanulmányaikat folytató vagy éppen befejező lányok számára, akiket érdekel az IT és szeretnének érdekes szakmai és karrier témákról beszélgetni. Tovább ›»

Skills & Jobs & Fun – Jövőkerék Alapítvány

Tavaly ősszel indult útjára a Jövőkerék Alapítvány EU-n kívüli, felsőoktatásban tanuló diákok magyarországi beilleszkedését segítő programja. A program a Skills&Jobs&Fun nevet kapta, utalva az álláskeresésre, készségfejlesztésre és kötetlen tevékenységekre, amelyek egységesen támogatják a programban résztvevőket abban, hogy diák- vagy gyakornoki munkát találjanak Budapesten. Tovább ›»

Közel 350 fő vett részt az ELTE Egészség-és Sportnapon szeptember 21-én a Mérnök utcai ELTE Sporttelepen

Esős, hűvös idő ellenére a résztvevők lelkes aktivitása mellett sikerült megrendezni a tervezett egészségügyi és sportos programokat szabadtéren két nagyméretű rendezvény sátorban, a műfüves labdarúgó pályán és az épületben minden helyiséget kihasználva. A Kancellária hagyományteremtő szándékkal idén először szervezte meg az ELTE Egészség- és Sportnapot az Egyetem minden dolgozójának az ELTE Sport Kft. közreműködésével. Tovább ›»
1 2 3 4 5 28