Karrierközpont

Minden hír

ELTE Jeges Est

Bár még javában zajlik a vizsgaidőszak, sosem árt előre gondolkodni! Szeretnétek magatoknak motivációt, hogy mihamarabb letudjátok az összes vizsgát? Ne keresgéljetek tovább, meghoztuk az ösztönzőt! Tovább ›»

Az ELTE Sikerek következő előadója: Lackfi János

Hírneves, ELTE falai közül kikerült alumnusok beszélnek munkájukról, sikereikről és ELTE-s kötődéseikről azon az előadássorozaton, amelyet „ELTE Sikerek” címmel rendez az ELTE Alumni Központ: a sorozat következő előadója Lackfi János lesz. További információk: https://www.elte.hu/alumni/eltesikerek/lackfijanos Tovább ›»

Szavazz az EKSZ-re

Jelölték az Új Nemzedék Központ Önkéntességért Díjára, és bekerült az első tízbe az ELTE Együtt a Környezettudatos Szemléletért (ELTE EKSZ) önkéntes alapú intézményi fenntarthatósági program, amely így 2017. december 11-ig közönségszavazáson vehet részt. Tovább ›»

Újra az ELTE az ország legjobb egyeteme

A HVG 2018-as felsőoktatási rangsorában mind az oktatói, mind a hallgatói kiválóság listáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem vezeti. Az egyetemi karok országos összehasonlításában is intézményünk áll az élen: az első helyen a Bölcsészettudományi Kar, a második helyen a Természettudományi Kar áll. Tovább ›»
1 2 3 4 30