Karrierközpont

Meghívó az ELTE Nyugdíjasai részére

Kedves Nyugdíjasunk! Sok szeretettel várjuk az ELTE Nyugdíjas Klub rendezvényére, mely az ELTE Alumni Szervezet és az ELTE Közalkalmazotti Tanács támogatásával valósul meg.

A VI. ELTE Nyugdíjas Találkozó 2016. október 13-án, csütörtökön 15 órai kezdettel az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar aulájában (1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27.) kerül megrendezésre.

A találkozón a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát a lenti adatlap kitöltésével jelezze!

Az ELTE Nyugdíjasainak Klubja 2011 októbere óta működik az ELTE Alumni Szervezet keretén belül, annak egyik Alumni Tagozataként. Programjairól a https://alumni.elte.hu honlapon olvasható bővebb tájékoztatás. Ha még nem tagja az alumni szervezetnek, kérjük, REGISZTRÁLJON, és jelölje be ezt a tagozatot. Ha már tag, akkor adatait ITT FRISSÍTHETI!

Jó egészséget kívánva tisztelettel és örömmel várjuk a találkozóra.

Dr Mezey Barna
rektor

 

Amennyiben módja van rá, kérjük támogassa a tehetséges, rászoruló egyetemi hallgatókat! Az adományokat “Tehetséges, rászoruló hallgatók” megjelöléssel kérjük az ELTE Alumni Alapítvány számára átutalni. Köszönjük.
Székhely: 1056 Budapest, Szerb u. 21-23., Adószám: 18133442-1-41, Számlaszám: MKB 10300002-10408814-49020010

 

MIVEL A TEREM BEFOGADÓKÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT, KÉRJÜK, RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKÁT AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL JELEZZE!

Ha e-mail címmel nem rendelkező vendég nevében is szeretne regisztrálni, kérjük, a név mezőben a saját neve után, vesszővel elválasztva sorolja fel a neveket!

VI. ELTE Nyugdíjas Találkozó

A csillagozott (*) mezők kitöltése kötelező.

Ekkor alapították az ELTE-t.