Karrierközpont

Jubileumi Operaest

Az ELTE Alumni Központ társszervezésében idén is megrendezésre kerül az évek óta teltházas komolyzenei est, melynek apropója 2017-ben Kertesi Ingrid operaénekesnő jubileuma. Az április 29-én, 19 órai kezdettel az impozáns Aula Magnában megrendezendő eseményen többek között Purcell, Mozart, Donizetti és Satie művei is felcsendülnek olyan művészek előadásában, mint Halmai Katalin, Clementis Tamás vagy Megyesi Schwartz Lúcia. Az est méltó helyszínét az ELTE Alumni Központ biztosítja.

A rendezvényre a belépés díjtalan, azonban az ELTE tehetséges, rászoruló hallgatói számára támogatásokat szívesen fogadunk. A rendezvényre a belépés díjtalan, azonban az ELTE tehetséges, rászoruló hallgatói számára támogatásokat szívesen fogadunk. A javasolt támogatás összege 1000 Ft.

Részletes műsorterv

 

MIVEL A TEREM BEFOGADÓKÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT, KÉRJÜK REGISZTRÁLJON AZ ALÁBBIAK SZERINT!

Kertesi Ingrid és barátai

A csillagozott (*) mezők kitöltése kötelező.

A beléptetésnél név szerinti regisztráció lesz, ezért kérjük, minden érdeklődőt egyenként, név szerint legyenek kedvesek regisztrálni!

Ha olyan nevében szeretne regisztrálni, aki nem rendelkezik e-mail címmel, akkor a név mezőbe egymás után, vesszővel elválasztva kérjük minden vendég nevét feltüntetni!

Köszönjük

Ekkor alapították az ELTE-t.