Karrierközpont

IV. ELTE – Egyetemi – Főiskolai Dolgozók Sport Kupája

az ELTE Sport Kft. szervezésében április 22-én kerül megrendezésre az ELTE sportpályáin.

Idén új sportág a röplabda is szerepel a programban, így már hat sportágban – kispályás labdarúgás, kosárlabda, röplabda, tenisz, tollaslabda és asztalitenisz –  hirdetjük meg a kupát.  A rendezvény célja a közös mozgáson túl az egyetemek-főiskolák közötti közösség építése. Nemcsak a felsőoktatási intézményekben dolgozókat szeretnénk ”megmozgatni”, hanem az egyetemek-főiskolák közötti együttműködést is szeretnénk a magunk eszközeivel erősíteni.

A kupa fővédnökei között köszönthetjük Dr. Mezey Barnát, az ELTE rektorát, Dr. Scheuer Gyulát, az ELTE kancellárját, Dr. Hofmann Tamást, Újbuda polgármesterét, Dr. Kiss Ádámot, a MEFS elnökét és védnökként Sárfalvi Péter az EMMI Sportért Felelős helyettes államtitkára, továbbá Dr. Pálfia Zsoltot, az ELTE FDSZ elnökét.

A Sport Kupa az EMMI Sportért Felelős Államtitkárság és az EMMI SE támogatásával, továbbá a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség és a Budapesti Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség ajánlásával kerül megrendezésre. 

Az esemény időpontja:

2017. április 22. szombat 09:00

Az esemény helyszínei: 

ELTE Sporttelep, 1117 Bp. Bogdánfy utca 10/A. két műfüves foci pálya és 5 db salakos teniszpálya, továbbá a Bogdánfy utca 10/B. sportcsarnokban három parketta borítású pálya és egy filc borítású pálya.

Nevezési határidő:

2017. április 19.

Valamennyi felsőoktatási intézményt szeretettel várunk az eseményen!

Letölthető dokumentumok