Karrierközpont

HELLO TALENT! – Milyen a gyakornoknak lenni a Magyar Turisztikai Ügynökségnél?

Miért válaszd a Magyar Turisztikai Ügynökséget? Ha a turizmusban tervezed a jövődet vagy érdeklődsz a turizmus iránt, akkor tervezd velünk a turizmus jövőjét. A Magyar Turisztikai Ügynökség célja és feladata Magyarország országmárkájának kialakítása, a turizmus fejlesztése és ezen keresztül az ország növekedésének biztosítása.

Mit érdemes tudni rólunk?

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2016-ban azzal a céllal jött létre, hogy a turizmus területén szükséges változások zászlóshajója legyen. Az Ügynökség küldetésének tartja bemutatni Magyarország történetét, és a turizmus fejlesztésén keresztül hozzájárulni az ország fejlődéséhez. 

Azon dolgozunk, hogy a turizmus a gazdasági növekedés és a munkahelyteremtés húzóágazatává váljon, és Magyarország legyen Közép-Európa vezető desztinációja.

Turizmus fejlesztési projektjeink hozzájárulnak településeink épített környezetének megújulásához, helyi értékeink megismeréséhez és megőrzéséhez. Erős turisztikai országmárkát alakítunk ki, amely alapján Magyarország vonzó, szerethető és őszinte célpontként jelenik meg a belföldi és a külföldi turisták számára egyaránt. Hiszünk abban, hogy az Ügynökség vezetésével és az érintettek összehangolt munkájával, a szektorban rejlő lehetőségeket kihasználva Magyarországot Európa top turisztikai desztinációi közé emeljük!

Kik vagyunk?

A Turisztikai Ügynökség az egykori Magyar Turizmus Zrt. alapjain jött létre, de szinte teljesen új csapat alakult ki azóta. Munkavállalói létszámunk év végére 200 fő felett van. Szervezetünk hét vezérigazgató-helyettesi területre, ezen belül igazgatóságokra, osztályokra tagolódik.

A két alaptevékenység a nemzeti turizmus fejlesztés és a marketing-kommunikáció, de emellett kiemelkedő hangsúlyt helyezünk a szektor képzés fejlesztésének kialakítására, az adatgyűjtésre és kutatásra.

Azok a gyakornokok, akik bekerülnek az MTÜ Szakmai Gyakornoki Programjába, belátást kapnak Magyarország turizmusának fejlesztésébe, a cég működésébe.  Gyakornokainkat szakmai feladatokba vonjuk be. Első lépésként, a belépés után szakmai orientációban, később gyakornoki képzési programban vehetnek részt. Célunk, hogy olyan tudáshoz segíthessük gyakornokainkat, amellyel a későbbiekben a turizmus minden területén könnyebben elhelyezkedhetnek.

Jelentkezz a HELLO TALENT gyakornoki programra!