fbpx
Karrierközpont
Slider

Karrierlehetőségek az Európai Unióban

A Karrierközpont feladata a támogatás nyújtás az ELTE hallgatói számára abban, hogy a lehető legtöbb információ álljon rendelkezésükre az egyetemi tanulmányaik befejezésével elinduló úton a karrierépítés felé.

Magyarország európai uniós csatlakozásával a magyarok előtt is megnyílt az uniós köztisztviselői karrier lehetősége, immár 15 éve.
Az EU intézményeiben a 28 tagországából több mint 40 000 ember dolgozik.

Rendezvényünk az európai uniós karrierlehetőségekről szól.

Időpontja: 2019.04.24. 16:00

Helyszín : 1117 Budapest Pázmány Péter sétány 1/a. térkép 

 

Előadóink:

 

Borzsák Levente

A Miniszterelnökség Európai Uniós Ügyekért Felelős Államtitkárság uniós untézményi kapcsolatokért felelős főosztályvezetője. 19 év nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a gyakorlati és a tudományos jogi munka területén. 6 nyelven beszél és dolgozik. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogász szakán végzett.

Előadásának címe: Karrierlehetőségek az EU-ban, avagy az uniós intézmények egy ELTE-s jogász szemével.

 

 

 

 

Kós Balázs

 

Navracsics Tibor EU biztos kabinetjének munkatársa, egykori “Blue Book” gyakornok. Gyakornokságát az Európai Bizottság oktatásért és kultúráért felelős főigazgatóságán töltötte a 2014-es őszi időszakban. Ezután további egy évet dolgozott az Európai Bizottság “Blue Book” gyakornoki programjáért felelős részlegen, mielőtt csatlakozott a magyar biztos kabinetéhez.

Előadásának középpontjában a “Blue Book” gyakornoki program és a jelentkezési folyamat bemutatása lesz, amihez alumnusként személyes tippjeit is megosztja a hallgatósággal.

 

 

 

 

 

 

Breuer Ágnes

A Debreceni Egyetemen folytatott tanulmányait követően pszichológusként munkaalkalmasság vizsgálatokkal foglakozott, majd munka- és szervezet szakpszichológusként a humán szolgáltatások fejlesztése, kiválasztási folyamatok végzése volt a fő területe. Közel 30 évig dolgozott a magyar közigazgatásban.

Előadásában az Európai Személyzeti Felvételi Hivatalról (EPSO) és a hivatal által meghirdetett pályázatokról, a foglalkoztatás feltételét jelentő versenyvizsgáról valamint a versenyvizsgára való felkészülés lehetőségeiről tart tájékoztatót. 

 

 

 

MIVEL A TEREM BEFOGADÓKÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT, KÉRJÜK, HOGY RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL JELEZD!

 

Karrierlehetőségek az Európai Unióban - Regisztráció

A csillagozott (*) mezők kitöltése kötelező.

Adatkezelési szabályzatunkat ITT találod.

Ekkor alapították az ELTE-t.