Karrierközpont
Slider

Vállalkozó kedvű játékos délután az ELTE-n (Deal Game)

Érdekli a vállalkozások világa? Ha elképzelte már, hogy könyvelőjével és ügyvédjével közösen tervezik és alakítják a saját vállalkozása jövőjét… Ha elképzelte már, hogy brandet épít és megismertette magát a világgal… Akkor Önnek való a Deal Game vállalkozó kedvű játékos délután! A változatos business kártyák a játék során segítik vagy nehezítik vállalkozása sikerességét a gyorsan változó üzleti világban. Az esemény során betekintést nyerhet a vállalkozások jogi, gazdasági, kommunikációs és IKT területeibe. Ragadja meg a lehetőséget és próbálja ki magát kockázat nélkül egy vállalkozás alapításában!

Az ELTE PPK mesterszakos, felsőoktatás-pedagógia specializációjának hallgatóiból álló csapata bemutatja a Deal Game nevű játékos délutánt, ahol oldott hangulatban ismerkedhet meg a vállalkozás létrehozásának alapjaival.
A hat hallgatóból álló csapat egy éve fejleszt egy olyan képzési programot, amelynek célja, hogy a jövő vállalkozóit inspirálja, bevezesse a vállalkozások világába. “Az én vállalkozásom – Az önismeret, vállalkozás, fejlesztés” képzési program megalkotásakor a csapat fontosnak tartotta azt, hogy erősítse azokat kompetenciákat, amelyek sikeres vállalkozáshoz vezetnek. Ennek a programnak részeként kínáljuk Önnek az ELTE Karrierközpontjával együttműködve a Deal Game játékos délutánt.
A délután során együtt dolgozhat olyan emberekkel, akiknek Önhöz hasonló az érdeklődése és közösen élményeket gyűjthettek a vállalkozásalapítással kapcsolatban.

A csoport létszáma: 

  • minimum: 15 fő
  • maximum: 20 fő

A program időpontja:
2018. november 27. 16.00-19.00

A program helyszíne:
1053 Budapest, Egyetem tér 5., az ELTE Karrierközpont képzőterme (ELTE5 épülete).

A program ingyenes, de regisztrációköteles! Az online regisztrációt munkatársunk fogja megerősíteni.

JELENTKEZÉS

A csillagozott (*) mezők kitöltése kötelező.

Adatkezelési tájékoztató: itt

 

Ekkor alapították az ELTE-t.