Karrierközpont
Slider

Aupairfect Intercultural Au pair Program

Növeld az esélyeidet a munka és a továbbtanulás világában! Láss világot, utazz, tanulj nyelveket, keress zsebpénzt az au pair programmal!

Amerikai felmérések alapján a volt au pairek több mint 80%-a megerősítette, hogy au pair programban szerzett tapasztalataik segítették őket jobb munkát, magasabb pozíciót találni. Fejlődött a nyelvtudásuk, kommunikációs és adaptációs készségük, valamint önbizalmuk. A külföldi tapasztalat megnövelte az elhelyezkedés és a vonzó álláshelyek megszerzésének lehetőségét. Az au pair program alatt elsajátítható készségek a munkáltatók számára rendkívüli értéket képviselnek. Tolerancia, problémamegoldó készség, önbizalom, kíváncsiság…., csak pár személyiségjegy, melynek fejlődésére hatalmas hatással van az au pair kaland!

VIDEOCLIP:

Legyél te is brit, svájci, német vagy holland egy évre!

§  Az au pair program minimális időtartama 1-2 hónap, (summer au pair program), maximális időtartama 12-24 hónap. Ez alatt az idő alatt, au pairként alkalmad nyílik munkatapasztalat szerzésére, készségeid fejlesztésére, valamely idegen nyelv aktív gyakorlására.

§  Az au pair programmal, nem csak a nyelvtudásodat fejlesztheted majd, de ott élve megismerkedsz a fogadó ország gazdasági és társadalmi kultúrájával, barátokat, hasznos kapcsolatokat szerezhetsz, egyszóval úgy érzed majd magad, mintha te is a fogadó ország állampolgára lennél, egy kicsit te is angollá, spanyollá, németté válsz majd!

Elnyered a jutalmadat

A program lehetőséget biztosít számodra, hogy havi 300-500 euró zsebpénz megkeresése mellett külföldön, egy külföldi család tagjaként, védett környezetben élhess, tapasztalatot gyűjthess és főként napi használat mellett aktívan fejlesztesd idegen nyelvtudásodat!
Nincs szükséged speciális képesítésre csak gyermekfelügyeleti tapasztalatra, és olyan személyiség jegyekre, mint jó adaptációs készség, rugalmasság, kedves, barátságos természet, és legalább alapszintű kommunikációs idegennyelvtudás.

Au pair program = diplomamentő program

Sokak számára nagyon komoly problémát jelent, hogy habár elvégeztek egy felsőoktatási intézményt, diplomájukat nyelvvizsga híján nem kaphatják meg. Így sokan a szakmájukban sem tudnak elhelyezkedni. Országtól függően a vendéglátó családok hozzájárulnak a nyelviskola költségéhez 50 vagy akár 100 százalékban. Ne várj az utolsó pillanatig, mentsd meg időben a diplomádat!

Videó:

Au pair program – Soha jobbkor!
Itt a soha vissza nem térő alkalom! Még nem kell egy felnőtt, felelősségteljes életét élned! Még nincsenek számlák, amiket fizetned kell, még nem tartozol felelősséggel senkiért, csak a saját tetteidért. Még nincs főállású munkahelyed, ahonnan nem lehet késni, és ahol teljesítni kell! Használd ki ezt az időt a fejlődésedre, a tanulásra, az ismeretlen dolgok felfedezésére. Válaszd az au pair programot, mint több ezer fiatal világ szerte, hogy egy év után te is elmondhasd magadról: Igen, megcsináltam. Mentem, láttam, visszajöttem! Ebben segít az Aupairfect!

Ha érdekel a lehetőség, regisztrálj ingyenesen és gyere el 2018. május 22-én a Lágymányosi Campusra 17.00 – 18.00 óráig, ahol a szervezők elmondanak mindent a programról:

Aupairfect Intercultural Au pair Program - Regisztráció

A csillagozott (*) mezők kitöltése kötelező.

Ekkor alapították az ELTE-t.