fbpx
Karrierközpont
Slider

Bemutatkoznak a Szóvivő- és sajtóreferens-képzés oktatói

Az alábbiakban oktatóink szakmai előmeneteléről olvashatnak, valamint arról, miért érdemes tőlük tanulni.

Szabó Patrícia

Kamaszkorom vége felé azt éreztem: nekem beszélnem kell, írnom, hogy amit mondok, valahogy eljusson az emberekhez. Csak a vágyam volt erős, nem tudtam, ennek mi az útja-módja. Így gyakorlatilag még alig felnőtt fejjel bekerültem a Magyar Újságírók Országos Szövetségének Bálint György újságíró iskolájába. Tévés és rádiós specializációra jártam, de egy vágyam volt: a Nők lapjához eljutni valahogy. Így ott lettem gyakornok és 7 éven át újságíró, később szerkesztő. Ezután jöttek a főszerkesztőként töltött évek: Joy, Wellness, Maxima, Nők lapja Esküvő, Cosmopolitan, cosmo.hu.
Alapítóként indítottam el a Best magazint, a Nők lapja Café női portált. A Nesze!szer blogot immáron több, mint 7 éve viszem, cégek pr-jével foglalkozom, rendezvényeken vezetek műsort, Kikától a Yamunáig, kommunikálom azt, amit fontos átadni. 
Vallom, nem attól lesz valaki rátermett szakember, mert nagyon sok iskolát  végzett, hanem attól, hogy bármit is kérdezzenek tőle, ő azt mondja el, amit szeretne. 

 

Kövesdi Anna

Tudod, hogy mivel telnek egy PR-os mindennapjai? Hogy milyen az ügynökségi munka és milyen az ügyféloldal? Hogy milyen feladatokkal kell nap, mint nap szembenéznie egy kommunikációs szakembernek? Hogy egyáltalán ennek az egésznek mi értelme van? :) 

Közel 10 éves szakmai tapasztalatom alapján adom át Neked a legjobb és a gyakorlatban leginkább használható tudásom.

 

 

 

Madár Beáta

A kommunikáció szerves része életünknek és hétköznapjainknak, de mitől lesz valaki igazán profi ezen a területen? Elsősorban a sokrétű tapasztalatoktól és a nyitottságtól, amivel egy tökéletes és jól működő rendszerként tud a kommunikációra tekinteni. Ezt a látásmódot szeretném átadni a kurzus résztvevőinek.

15 éve foglalkozom a kommunikáció különböző ágaival: több évig hírszerkesztő-riporterként dolgoztam az egyik országos hírügynökségnél, majd felsőoktatási szakújságíróként és online specialistaként folytattam karrieremet, később pedig egy Prizma Kreatív PR Díjjal is elismert projekt vezetőjeként feleltem a hatékony sajtókommunikációért. Jelenleg az ELTE sajtóreferenseként, illetve az nlc.hu újságírójaként hódolok szenvedélyemnek, a kommunikációnak.