fbpx
Karrierközpont
Slider

A siker tervezhető 4.0 – Én irányítom a sorsom, vagy a sors irányítja életem alakulását? avagy 70 percben a kontrollálhatóról és a kontrollálhatatlanról

Elérkeztünk Hogyan tovább? előadássorozatunk ez évi utolsó állomásához. Kezdjük a vizsgaidőszakot egy igazi filozófiai kérdés boncolgatásával: Én irányítom a sorsom, vagy a sors irányítja életem alakulását? Az est mottója: „Ha a lehetőség nem kopogtat be hozzád, csinálj magadnak egy ajtót.” (Milton Berle)

A kérdés adott: mikor vagyok a magam szerencséjének a kovácsa és mikor pattogok flippergolyó módjára az élet színpadán? Ez alkalommal kicsit körbejárjuk, mi is az, amit lehet, érdemes, sőt talán kell is kontrollálni, vagyis, ami a saját hatókörünk része, és kitérünk arra, melyek azok a területek, témák, amik fölött a kontroll érzete csak merő illúzió lehet. A tételmondat így hangzik: Amit kontrollálni lehet, kontrolláld, amit nem lehet kontrollálni, ne akard kontrollálni, mert annak súlyos ára lesz. Ezúttal is kapunk praktikákat: mit, mikor és hogyan, ill. nem utolsó sorban: miért?

 Limpár Imre, a tőle már megszokott lelkesedéssel kalauzol el bennünket a téma mélységeibe.

Várunk minden érdeklődőt szeretettel

2015. december 15-én 18 órakor

a Gólyavár Mária Terézia termében!

 

FONTOS! Mivel a terem befogadóképessége korlátozott, kérjük, részvételi szándékod az alábbi regisztrációs lap kitöltésével jelezd!

Kedves Érdeklődő!

Sajnos már nem tudunk több jelentkezőt regisztrálni, mivel a terem megtelt.

Várunk szeretettel a következő félévben a Hogyan tovább? előadásokra!

Üdvözlettel:

ELTE Karrierközpont